Verzenden en retourneren, hoe en wat?

Verzenden

Myprintsonline is verantwoordelijk voor de levering van jouw bestelling. Daarom doen wij ons uiterste best jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bij elk product wordt de verwachte productietijd vermeld. Hierdoor kun je zelf een inschatting maken wanneer de bestelling geleverd wordt. Natuurlijk ontvang je van ons status updates over je bestelling. Je ontvangt een email wanneer:

  • Ontvangen van je bestelling door Myprintsonline
  • Je bestelling in productie is gegaan
  • Je bestelling naar jou is verzonden

De levertijd is niet bindend en is een verwachte productieperiode. Het kan voorkomen dat een bestelling later wordt uitgeleverd dan wat wordt vermeld bij het product. Myprintsonline streeft er ten alle tijde naar om de gecommuniceerde leveringsdata te behalen. Een vertraagde levering kan niet worden aangemerkt als gebreken en kan daardoor niet worden aangemerkt tot ontbinding van een bestelling.

Verzendkosten bedragen €6,95 voor orders met een totaal bedrag van minder dan €50,00.
Voor orders met een totaal bedrag van €50,00 en meer worden geen verzendkosten berekend.

Retourneren

Gepersonaliseerde producten worden op bestelling geprint en kunnen hierdoor niet geretourneerd worden. Niet gepersonaliseerde producten kunnen, na overeenkomst met Myprintsonline binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze 14 dagen gaan in op het moment van ontvangen van de levering door jou of door je relatie.

Je kunt Myprintsonline op de hoogte brengen van je retour middels een aangetekende brief of via het contactformulier. In Artikel 18 van de algemene voorwaarden vind je het modelformule voor herroeping van je bestelling. Wanneer je een product wilt retourneren stellen wij het op prijs als je de reden van herroeping vermeldt. Hierdoor kunnen wij indien nodig onze service verbeteren. Indien je gebruik wilt maken van de garantie is het raadzaam Myprintsonline op de hoogte te stellen van de herroeping. Hierdoor kunnen wij gezamenlijk zoeken naar een desgewenste oplossing.

Te retourneren producten mogen niet gebruikt zijn. Vanzelfsprekend mag het product wel op een dusdanige manier uit de verpakking worden gehaald om het product te controleren al dan niet te beoordelen. Houd er rekening mee dat wij bij terugkomst het product zullen beoordelen en bij eventuele gebreken dit in mindering kunnen brengen op het te retourneren bedrag. Retourkosten zijn voor rekening van de klant, dit betekent dat eventuele spoedkosten en retourkosten niet worden vergoed.

Wij maken het geld welke wij jou verschuldigd zijn door een geretourneerd product binnen 5 werkdagen over op het rekeningnummer waarmee de bestelling is geplaatst.

Let op, retourzendingen zijn op last van de verzender. Myprintsonline is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van de zending bij een retourzending.

Niet streng, wel rechtvaardig. Wij gaan goed om met jouw bestelling en verwachten dit ook van jou indien je iets wilt retourneren.