Maak contact met ons

Wij zijn Myprintsonline, de bestelsite waar je eenvoudig je digitale prints kan bestellen. Ontstaan vanuit een visie waarin wij denken dat wij het verlengstuk zijn voor jouw onderneming. Natuurlijk leveren wij ook aan particulieren. Zo eenvoudig en binnen enkele klikken heb jij het gewenste product in huis. Bij ieder product staat de productietijd vermeld. Zo kun jij precies uitrekenen wanneer jouw print geleverd wordt (productie is van maandag tot en met vrijdag).

Helemaal makkelijk

Wij komen graag met je in contact. Heb je hulp nodig of wil je ons gewoon iets vertellen? Vul dan onderstaand contact formulier in.

Wij geloven in jou

Bij Myprintsonline geloven we in de kracht van de klant. Wij geloven erin dat je als klant heel veel zelf kunt. Daarom bieden wij producten aan die jij als klant zelf kunt samenstellen. Zelf kun je kiezen hoe en op wat voor manier jij ze geleverd wilt hebben. En ben je toch niet zo handig in het zelf ontwerpen van je print? Dan helpen wij je daar ook graag bij. In het vervolg hoef je alleen maar een herhaal bestelling te doen en je krijgt exact hetzelfde, zonder opmaak kosten, opnieuw thuis geleverd. Zo werken wij bij Myprintsonline.nl. Helder en transparant. Want de nieuwe signmaker ben je zelf!
AI, GEEN UPLOAD BESTAND?

Geen probleem, jij hebt zelf een idee hoe het moet maar jij hebt geen DTP kennis? Hiervoor bieden wij de oplossing. Tegen een eenmalig uurtarief maken wij je prints op. Bij een volgende bestelling mail je ons met desbetreffende order nummer en je krijgt exact hetzelfde opnieuw geleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 10:00 ~ 20.00 uur

Dinsdag 10:00 ~ 20.00 uur

Woensdag 10:00 ~ 20.00 uur

Donderdag 10:00 ~ 20.00 uur

Vrijdag 10:00 ~ 20.00 uur

BEREIKEN
klantenservice@myprintsonline.nl